Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1691631

Sv: Skellefteå AIK

Amitiel:

dock om man ska använda köpelag som epitet bör man ju kolla till hur många man tagit in senaste åren i snitt.. tycker det är en stor skillnad på att ta in 7-10 spelare år efter år jämfört med att ligga på ett mycket lägre antal. Om man har kontinuitet i laget och att spelare vill stanna längre så gör man ju någonting rätt. 

för även om Skellefteå var hyfsat aktiva på marknaden ifjol så ligger fortfarande snittet rätt lågt(angående nya spelare) senaste 4-5 åren. 

men visst, alla lag är köpelag. beror på vad man tycker ordet betyder i ens ögon. 
för mig personligen står köpelag för sådana lag som kontinuerligt ligger på en hög andel nya spelare Varje år. (sett över en längre period, typ 4-6 år) 


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

ja och så har Qatars ledartrojka på isen utsetts!

Som lagkapten väljer man slöfocken Harju! Mannen som gett "glida på en skridsko" ett ansikte. Kicken från Dynamo Moskva, kicken från Norfolk Admirals, kicken från Qatar, kicken från Jokerit... kicken för att han är en sådan slöfock!

Sen assisterande... taliban-Janne. Mannen som går igång på att åka omkring och försöka hugga huvudet av folk bakifrån! Efter avblåsning dessutom!!! Borde spara helskägg redan nu.

Sen assisterande... sprattelgubben Fabricius! Peta få Fabbe och han får en reflex att börja sprattla med benen okontrollerat, fast det är egentligen kontrollerat. Likt Suarez får en reflex att bitas i trängda lägen så får sprattelgubben Fabricius en reflex att börja sprattla med benen så att motståndaren får utvisning eller t om matchstraff.

Vilken ledartrio! hihihihi!