Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713485

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic: Du får väl bemöta situationen jag skrev om, inte komma med en egen med klubba och pung och påstå att jag påstått att det var filmning där?

Skärp till dig.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic:

så här ligger det till:

Antonia Rödin åker och kastar sig vid ett dussin tillfällen under helgens back-to-back. Han ligger där och är allvarlig skadad för att sedan plötsligt bli tvärfrisk när det korrekt inte blev utvisning. Det syns tydligt att våra killar har samma uppfattning som vi har här inne, han är en väldigt impopulär motståndare pga filmningarna och osportsligheten. Dessutom har han mage att vid det tidigare mötet stå där framför TVn efter match och snyfta och klaga på domaren att det inte blev utvisning för Skellefteå. I en match där han likt i helgens möte åker och kastar sig, vilket då Pesonen fan inte gjorde då Kihlström attackerar pungen.I en match där Skellefteå är överlägsna spelmässigt och för matchen från minut ett till 60, men ändå drabbas av fler utvisningar. Precis som gårdagens match, och det var då fan inte domaren som gjorde att vi vann med 4-0.

Sen Bulan Bob. Jag vet inte hur många gånger jag hört: jag tycker vi var det bättre laget! efter en förlust. Och förlusterna radas upp. Bortförklaringar om det mesta. Sen ska det klagas på att Skellefteå filmar, när det är helt jävla uppenbart att det faktiskt är Brynäs som ligger där och kullrar mest hela jävla tiden. Enormt osportslig ledare som dessutom är direkt lögnaktig.

Allt ovanstående är upprörande och provocerande för en Skellefteåsupporter.

Du får skriva subjektivt tyckande hit och dit hur mycket du vill, men du klarar då inte att ta till dig fakta.

Försök vinna en match genom att vara det bättre hockeylaget. När det inte fungerade, fokusera på den egna prestationen och rannsaka ert eget spel istället för att ljuga och hitta på om motståndaren och sen skylla på domaren eller vem fan som helst. Tråkigt att ni ska hålla på sådär, och det är ert eget jävla fel att vi sitter här och retas med er. Ni förtjänar det!

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic:

har inte sett den situationen du pratar om så kan inte svara på den(men generellt blir de flesta spelare skraja när dom åker på en knätackling eller ihopåkning av benen med knät som största mottagare, så är det varken otroligt att det gör ont och/eller träffar så att någon nerv i knät reagerar. så att kalla reaktion efter en hmm, låt oss säga en kollision av knän så har iaf jag svårt att se att det ska vara en filmning.)