Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1725025

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Broadhurst klar för Brynäs. Nån som kan ge lite mer info om honom och hur han sett ut hos er?
Spontant känns det iaf som vi har fått en någorlunda hyfsad ersättare för Rödin.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Huge: var nog så enkelt att han hamnade långt ner i hierarkin. Konkurrenssituationen i Skell är benhård och man har många bra spelare.
Tror han kommer att bli ett bra komplement till er trupp men tror inte ni ska se honom som ersättare för Rödin. då sätter man förväntningarna för högt.
Generellt med ert skadeläge så bör det ses som en bra värvning ändå

Sv: SHL 2015/2016
Huge:

Håller med Sofos i hans beskrivning.

Verkar vara en kanonkille som verkar vara en bra lagkamrat, ger ett mycket sympatiskt och seriöst intryck, verkar ha mycket bra attityd.

Hos oss öppnade han säsongen okej men har spelat sämre och sämre när man hoppats att han skulle bli bättre och bättre när han kom in i laget och spelsystemet. Väldigt rapp och energisk, okej skott, bra dribbler, men oerhört klen i närkamperna och tappar ofta pucken, begränsat spelsinne.

Det går såklart inte att jämföra Terry med Rödin som är oerhört spelskickligoch som är en av seriens bästa forwards. Spelstilen är mer lik Mannbergs, åk järnet och jaga efter, skjut, böka och rafsa. Klart bättre än Mannberg skulle jag påstå, men det räcker inte för att ta en ordinarie plats hos oss. Tror däremot han kan passa in bra i er tredjefemma där Mannberg spelat bättre än någonsin.

Sv: SHL 2015/2016
Huge: Vet inte vad Yoda och andra säger men jag har inte imponerats. Han verkar vara en genomtrevlig och ödmjuk person men jag brukar skriva att han dribblar och dribblar som en galning, det går oftast för fort och han stoppas av backarna just efter blå. Svårt att ta sig på mål, men visst har han lyckats några gånger. Han har energi och vilja. Terry kan mycket väl lyckas hos er men hos oss gick det inte så bra man hade hoppats.

Han har 0 i +/-, drygt 11 min/match, poäng 6+7, sitter sällan i utv-båset.
Han är för dyr (antar jag) för det han har presterat.

Vi Ske-fans är nu mest nyfikna om detta öppnar för nått nytt hos oss!