Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1727320

Sv: SHL 2015/2016
Xtravaganskaja: haha okej.

Om dagens match. mja, kändes som en klassisk "efter uppehåll-match" av Skellefteå. LHC kan mycket väl plockat poäng eller vunnit även om vi spelat vårt normala spel. Men överlag kändes laget virrigt och uddlöst samt ingen riktig fart. Hoppas denna genomkörare gör att vi går framåt till Luleå-matchen.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
BGJ:
Mmm helt sant!!
Virrigt är rätt ord. Landslagaskedjan kändes sisådär även om dom stundtals var ok. Men tränarna tyckte väl inte heller det såg allt för bra ut då Norman spelade på rätt så mkt med Jimmie och Forre under andra halvan av matchen.

Nisse var brutalt saknad och verkligen skönt att det inte ska vara något allvarligt. Mkt förvånad att inte Mackan stod från start,dock mkt tveksam att han skulle kunna rädda oss poäng.

Vad tror du om Jimmies status egentligen?

Tryggt i alla fall att truppen är på G att bli hel. Var ett tag sedan:) vore skönt om vi kan hitta en bra 'kemi' i formationerna(Vilket jag tror vi gör)

Var på match 3 i finalserien mot Luleå(kanske vår sämsta match i den serien) och har sett dom två gånger 'live' efter det. Har alltid gått så fantastiskt bra:)

Kommer vara på plats i SKA på tors!! Så ingen behöver oroa sig för utgången:)

Forza AIK:)

Sv: SHL 2015/2016
Serielunk då det skriker ikväll. En gäspning. Många som är dåliga i kvällens match och få som är bra.

Linköping är bra. I grundserien. I slutspelssammanhang är det ändå en drömmorståndare tillsammans med Brynäs och Qatar. Man kan bara fantisera om en serie med Brynäs i kvarten, Qatar i semi och Linköping i final. Det kan inte sluta på en annat sätt än guld med de historiska 12 raka matcher, inte ens Lärking skulle kunna ändra på det.