Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1731528

Sv: SHL 2015/2016
M.Lemiux:

Stort tack till dig!!(och alla andra) Varit fina dagar som inte varit för svettiga(rutinen med två tidigare talibanpojkarna spelar väl in)

Blir DIF imorgon och hoppas vi inte bara ställer ut 'grejorna'.

Kanske vi får se en debut i målet också!?

Lycka till i slutspurten!!

/Xtra

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Xtravaganskaja: Stort grattis!! Har tre tjejer själv och tonårstiden är speciellt njutbar!

Sv: SHL 2015/2016
Xtravaganskaja: Det finns ju risk att farten och drivet inte kommer att ligga på topp nu de sista tre matcherna. Eller rättare sagt; De kommer inte att vara på topp. :-)

Ja, antingen får vi se Hanses eller Backlund i mål. Matchen mot DIF i morrn blir nog den svåraste då de har mest att spela för, varken Örebro (lördag) eller HV (tisdag) har nått att spela för heller då det är klar att det blir 1/8-final för dem. Det kommer förmodligen att krylla av junisar de kommande matcherna och det blir ju kul också!

Förutom HV-matchen i morrn så har Luleå ett tufft schema kvar. Djurgården och Växjö som krigar om minst 6e-platsen. Den fixar ju Luleå men för att fixa 3e-platsen så krävs det kanske 3-4 poäng för de två matcherna. Orkar inte räkna på en massa scenarios just nu, det gör jag då det är 1 match kvar. :-)

Sv: SHL 2015/2016
Xtravaganskaja:Varsågod :) ....Haha, jag har tre grabbar själv så rutinerna "satt" minst sagt i när tredje kom till världen, förstår vad du menar :)
Lycka till själv, får se hur det går för resp. lag p slutspelet