Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748696

Sv: SHL 2015/2016
Farbror Barbro: Du är medveten om att det var flera Skeåfans i Ostens närhet som försvarade honom och sa de inte hört något av det som ett skröpligt gammalt pensionärspar påstod va? Fahlman blev till slut ertappad i en lögn för mycket och är numera helt bränd som journalist då ingen liten byatidning ens i nordvästra Långtbortistan vill röra i honom med en radiostyrd pekpinne.

Sedan var den allsvenska satsningen medveten så klart. Hur kan du få det till något annat? Osten hade inget annat val än att avstå dyra SHL-spelare pga låg budget och taskig ekonomi. Hade Luleå fått 10 miljoner årligen av kommunen så hade de utan tvekan värvat fler spelare av SHL-klass. Tar vi Arlbrandt som exempel så sade Mike Helber att han värvade just honom till LHC genom att erbjuda honom fyrdubbel lön.

Dina sanningar är inget annat än en dåres yrande.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Daddeh:

Fahlman har skrivit några böcker och bytt arbete, och är ordförande i barncancerfonden i Västerbotten eller något liknande eftersom hans son lider av en sjukdom.

Fahlman var inte den som först rapporterade om detta, utan det var North Powers hemsida, och det fanns flera oberoende vittnen. Norran, Västerbottens Folkblad (genom Fahlman), Expressen och Aftonbladet skrev alla om händelsen efter NP, men Qatars supporters uppfattade det som att det var Fahlman som låg bakom detta ursprungligen vilket inte är sant.

I laglig mening var det ord mot ord när fallet togs upp av åklagare. Flens-Osten hävdade ju i förhören, genom sin försvarsadvikat, att han faktiskt skrek "Svinjävla Regel" till Yared Hagos, och fallet lades ner pga brist på bevis.

Det slutade med att fallet blev nerlagt pga "ord mot ord", det vanligaste då det endast finns vittnen och ingen inspelning eller vidoupptagning. Däremot blev Qatars ledarskribent på svenska fans dömd för olaga hot emo Jonas. Jonas Fahlman vann publicistklubbens pris till Anna Politkovsjakas minne 2012, ett yttrandefrihetspris som bland annat Dawit Isaak har vunnit.

Faktaspäckat inlägg! Det är från denna lilla historia Svinjävla REGEL-uttrycket kommer ifrån.