Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748739

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Det var Fahlman som svalde hela ryktet med ett girigt slickande runt munnen och sedan stod i TV4 och slängde anklagelser mot Osten utan att ha något annat än ett rykte som grund. Fram till dess så var det bara ett rykte i stil med t.ex. varför Fahlman egentligen gillar att träna innebandylag, vad Bud Hollaway föredrar för ålder på flickor, att Lasse J hade passat som katolik, att du har flera olika nicks, att Elvis siktats ridande på Lock Ness-odjuret, att Skeåfans heilar under matcherna i Luleå, nämen vänta nu... det visade sig ju vara sant trots att jag blev kallad en avundsjuk, missunsam, lögnaktig pajas av skeåfansen när jag bad er ta itu med det :)
Det var inte heller någon engångsgrej som det påstods från både er fans och ledning, det var fler än en men de andra hade iaf intelligens nog att lägga av med heilandet efter att en blev påkommen och straffad.

Det finns en massa andra exempel på sådant som skulle ha lämnats som det rykte det var i diverse forum, men förhoppningsvis har du lärt dig någonting nu om hur rykten ska behandlas om du klarar av att lägga ditt Osten- och Luleåhat åt sidan bara för nån sekunds nyktert tänkande. 100-procentiga bevis som inte kan bestridas nyttjas av alla seriösa journalister. Klarar man inte det får man byta yrke och ta på sig ordförandeposter för att känna sig viktig.