Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748765

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Några punkter att tänka på:

Möjligt att Fehlman själv inte var källan, men källan var ju dessa pensionärer som råkade känna Fehlman och deras påstående svaldes också med hull och hår av brännvins "journalisten" Fehlman.
Fehlman i sig är ett lögnaktigt kräk som vinklar sanningar efter det han vill ha dem, att han inte får fler journalistiska jobb vittnar om det, därför finns det ingen som helst sanningshalt i det han skriver.
Fehlman vinner ett felaktigt pris av en helt hockeyokunnig jury som inte har det minsta under fötterna vad som hänt, egenkligen
Osten sa aldrig på fullaste allvar att han skrikit svinjävla regel, då han inte ens minns det....se vad jag skrev nedan hur det egentligen låg till....om det ens är sant att han sa det inför åklagaren.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
M.Lemiux:

Här har vi då original artikeln från NP:

northpower.nu/wordpress/ett-trakigt-efterspel/

Andra artiklar:

nyheter24.se/sport/hockey/elitserien/545710-luleas-sportchef-anmald-for-rasism

northpower.nu/wordpress/det-luktar-illa-lulea/

Alltså, det är inte EN källa, det är flera oberoende, och det var då fan inte något som Fahlman hittade på. Fahlman var en av MÅNGA journalister som skrev om detta, och som det framgår har privatpersoner försökt anmäla flensis till diciplinnämnden, och Pea Israelsson kontaktade Qatars klubbledning för att fråga vad som föregick?

Vem som helst måste faktiskt inse att det är en ganska stor händelse inom norrlandshockeyn... IFALL en sportchef står och skriker sådant på bortaläktaren emot mörkhyade spelare. Ingen liten grej som Fahlman hittar på, utan det vore såklart en väldigt stor skandal eftersom flensis är sportchef.

Du skriver sen:

"egenkligen Osten sa aldrig på fullaste allvar att han skrikit svinjävla regel, då han inte ens minns det....se vad jag skrev nedan hur det egentligen låg till....om det ens är sant att han sa det inför åklagaren."

Om jag ska analysera det du skriver... först skriver du att flensis själv aldrig på fullaste allvar sa svinjävla REGEL i något förhör, du skrev att han bara svarade det sarkastsikt, och sen avslutar du med "om det ens är sant att han sa det inför åklagaren".

Du motsäger dig själv flera gånger och famlar fram och tillbaka!

Sanningen är faktiskt att flensis påstår att han skrek Svinjävla REGEL till åklagaren!

Det är just därför detta är ett sådant bevingat uttryck inom svensk hockey. Svinjävla REGEL!

Ni är då inte lite hjärntvättade av Börje Gnestadius mytomani och verklighetsflykter!

Sv: SHL 2015/2016
M.Lemiux:

Återkommer med ett ordentligt svar senare.

Ser att Guld-Jimmie blir kapten för Tre Kronor i hockey-VM! Gud så fint

Sex AIKare i VM då. Lite synd att Mackan Svennson och Ogge Lindberg är skadade, samt att Möller och Jocke Lindström tackade nej. Annars kunde vi ha haft halva laget ur våra led.