Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748789

Sv: SHL 2015/2016
Jag brukar ju ofta villa ha lite melodi till texten, så jag tänkte bjuda på hur jag tänkte mig hur det skulle kunna låta med 80-talshårdrocksskriken där och klackens svar.

Spola till 3.45 i klippet (är lyssna på hela låten!), texten där lyder ju:

Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace.

Där kan det då istället vara med min lilla text:

Svinjävla, svinjävla REGEL
låt han dö, låt han dö"

Svinjävla, Svinjävla REGEL
låt han dö, låt han dö

SVIIIIIIIIIIIIIINJÄVLA Svinjävla REGEL Svinjävla REGEL
SVIIIIIIIIIIIIIINJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAAAAAAAA

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Ser också att finkultursörplarn är där på Qatars plan och fjäskar och vill ha sig ett samarbete. Det skulle va nåt!

Qatar har ju tappat alla bra spelare, och sen förlänger de då med köpejuniorerna Gustavsson (den ende bra, Skelleftegrabb), Lundeström, Toolanen (Qatarklingande), Masiello och Nässén. Sen plockar de in storstjärnorna Amnér, Rydahl, 33-årige Falk och Juntilla (Qatarklingande).

Frågan jag ställer mig är:

Förutom Skelleftegrabben, är det någon av dem som skulle göra det allsvenska bottenlaget löven bättre? hihihihihi!

Finkultursörplarn har dock glömt bort hockeyns naturliga kretslopp, the order of things.

Högst upp på näringskedjan hittar vi då den vackra tigern Skellefteå AIK. Vi väljer vilket byte vi vill fälla och vi behöver bara peka mot en hockeyspelare så skriver han på och uppträder som han vunnit på lotto. Det är lite som ett professionellt erkännande när vi hör av oss, ungefär som om en vetenskapsman får frågor från utredare för Nobelpriset.

De som inte håller måttet... när vi ätit oss mätta... då lämnar vi ett kadaver. Fram kommer då hyenan Qatar och smaskar i sig, för att fälla ett eget byte eller fostra och utveckla en egen spelare duger de då fan inte till.

När sedan hyenorna ätit sig mätta, då finns det inte så mycket mat kvar. Men gamen Brynäs har inte så mycket val, utan de får snällt vänta tills flocken hyenor lämnat kadavret, sen får de gnaga där på hyenornas left-overs.

Kvar är då ett väldigt renskrapat skelett, men det finns väl några små bitar näring kvar på en del benbitar och så. Fram kommer då flugan Björklöven. De har vart där hela tiden men nu äntligen får de ostört fylla på depåerna från detta benrangel.

Ett samarbete mellan dessa asätare, skadedjur och insekter är då ingenting som en tiger går och oroar sig för om man säger så.