Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748970

Sv: SHL 2015/2016
M.Lemiux: Det är tydligen inget att fnittra åt när argumenten tryter och man blivit förlöjligad...igen :) Vore kul att se om det lilla gröna trollet iaf kan erkänna han hade fel angående påståendet om att källorna var oberoende av varandra och att Fahlman inte var ärlig.

Att Fahlman sedan vunnit något pris för sin "kamp" i dagens Sverige är verkligen inget tecken på hans trovärdighet eller goda natur. Zara Larsson har vunnit tyngre utmärkelser och kallas en bra förebild för att hon hatar "rätt" personer, dvs vita män som hon "alla önskar en plågsam död". Barack Obama fick Nobels fredspris bara ett par veckor efter att han uttalat att han kommer kraftigt öka antalet amerikanska trupper i Afghanistan. Bra med lite perspektiv ibland men jag antar att Yoda är desperat.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Upprepar då det jag sa om ögonvittnen. En mamma som var där med sina barn, en man som konfronterade Flensis och fick "håll käften" tillbaka, samt en pensionärspar. Det framgår inte om mannen som konfronterade flensis var en av pensionärerna som låg bakom anmälan? Det är alltså 3 eller 4 ögonvittnen som trädde fram, och det är dessa personer som Västerbottens Folkblaf genom Fahlman, Norra Västerbotten samt Expressen troligtvis kontaktat efter Svinjävla REGEL utbrottet eftersom de rapporterade om flera oberoende vittnesmål.

Jag skulle då inte vilja ha en sådan ledare i min förening, men smaken är som baken. Jag diggar inte heller sargutdunkarmedley, köpmani och förlora mest hela tiden, men samma sak där!