Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1749021

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Trodde nånstans att det fortfarande fanns en någorlunda vettig person bakom ditt nick, jag hade fel... Hade Sven Savage postat en liknande bild så hade jag inte heller tyckt den var i närheten av okay. Skillnaden är att han vet vart gränsen för osmakligt beteende ligger. Något en jävla idiot som du inte har en aning om. Sedan lämnar jag postande av nazister och heilande till dig och dina gelikar. Du och Barbro verkar ha någon inneliggande fascination för dem.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Daddeh:

Att hota med stryk, att han ska döda, att man är nazist, pedofil, ens fru är en hora... sådant tycker jag är ganska osmakligt?

Att lägga ut ihopklippta bilder på oskyldiga journalister som våldför sig på får... sitta och klippa ihop diverse bilder på vår kapten och gotta sig...

Som man bäddar får man ligga!

Du själv Daddeh verkar rätt så reko. Det har vart något övertramp här och där, men du har i alla fall bett om ursäkt! No hard feelings till dig från min sida.

En liten sak till bara.....

SVIIIIIINJEEEEEFLA REEEEGEL!

Hihihihi!

Sv: SHL 2015/2016
Daddeh:
Hörrö du ditt jävla svin och ynkrygg!
Du och dina kompanjoner är dom enda osmakliga i den här debatten som fortfarande förnekar det uppenbara och tar Osten i försvar.

Sedan om det inte vore nog har ni den kriminella böjelsen gå till angrepp mot en journalist som verkar för det fria ordet!

Du M Lemiux och Patienten är ett jävla pack som saknar ryggrad och all form av heder!