Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1749037

Sv: SHL 2015/2016
Men hujeda mig vad svårt de har med logiken uppe i ingenmansland! Att detta parande mellam utstötta finska och svenska hybrider i århundraden satt sina spår i ett synnerligen vekt folkslag som är dåliga på hockey... ja det visste vi alla. Men sorgligt nog verkar det även ha satt sig på hjärnan, tänkandet och slutledningsförmågan. Jag misstänkte även detta.

Artikel 1:

northpower.nu/wordpress/ett-trakigt-efterspel/

Tisdagens semifinal mellan Skellefteå och Luleå fick igår ett tråkigt efterspel när det från tillförlitliga källor framkom att Luleås sportchef, Lars ”Osten” Bergström, från sin sittplats i publikhavet fällt högljudda och rasistiska tillmälen mot Skellefteåspelare.

Av uppgifter till North Power idag framkommer att en förälder under dagen avser anmäla Lars Bergströms till disciplinnämnden.

Artikel 2:

northpower.nu/wordpress/det-luktar-illa-lulea/

Vad gäller historien med Osten så är fakta dessa; dagen efter första matchen mellan Skellefteå och Luleå berättade en kvinnlig bekant i femtioårsåldern för undertecknad – inte ilsket utan mer besviket – att Osten förstört hennes hockeyupplevelse. Hon berättade vidare att hon sitter på raden nedanför de platser som reserverats för motståndarlagets representanter och att det ibland kan vara ganska mycket inlevelse från just dessa platser. Just denna match var det dock något alldeles extra, eftersom Osten enligt henne gått för långt och skrikit ”Men ta bort negerjäveln!”. Till slut reagerade en annan herre och sa åt Osten att lugna ned sig, varpå Osten replikerade ett ”Håll käften!”.

"...berättade en kvinnlig bekant i femtioårsåldern för undertecknad – inte ilsket utan mer besviket – att Osten förstört hennes hockeyupplevelse"

"Till slut reagerade en annan herre och sa åt Osten att lugna ned sig"

Sen var det visst två stycken pensionärer inblandade också.

Det är INTE en person, utan FLERA vittnen! Vissa av dessa tog sedan detta vidare till åklagare, men där lades fallet ned pga att ord stod mot ord.

Flens-Osten hade visst skrikit: SVINJÄVLA REGEL!!! MEN TA BORT DEN DÄR REGEL-JÄVELN!!!

Hur troligt är det, förutom i ett rent juridiskt perspektiv? Ursprungligen förnekade inte flensis att han skrikit och betett sig illa, men hävdade att "han inte var rasist!". Sen blev det visst SVINJÄVLA REGEL efter inrådan av en dyr försvarsadvokat.

SVINJEEEEEEEEFLA REEEEEEEGEEEEEL!

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Fredrik Öberg klar som tränare.
Målvaktsfrågan löst också.
Sportchef tillsatt.

Naturligtvis vet ingen hur det ska sluta men jag är klart hoppfull.

Kanske dröjer det med ett backtillskott tills det är färdigspelat i NHL/AHL.

Forwardssidan kanske det händer något med tidigare. Hoppas ju på ett till "namn".

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Å här flödar intelligensen som vanligt :)
Svaren efter ni krossats är ju inte vad man hade tänkt sig, bara en massa fylle-goja....hihhihihihihiih...