1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1699609

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2015-09-22
Knylan: Som jag skrev efter andra perioden så avlossade Almtuna fler skott enligt den officiella statistiken. Visst skjuter Almtuna mer den här matchen men det mesta går ju på sidan om eller utanför kassen. Så jag tycker inte att statistiken riktigt speglar matchbilder.

Timrå präglades av energi och fart idag både på och vid sidan av banan. Visst både i matchen och på läktaren.

En reflektion efter kvällens match. Vi har på senare år upplevt svikande publikintresse och hur Timrås klack blivit mindre. Men vi ska vara glada och stolta som Timråsupportrar. Och tacksamma. Rätta virket var på plats ikväll och såg tillsammans med både lokala som tillresta supportrar från andra orter till att Timråramsorna ekade i Gränbyhallen denna mörka tisdagkväll i slutet av september. Jag är övertygad om att spelarna uppskattar stödet. Jämför med spelarna i Almtuna, obesegrade på hemmaplan sedan i Januari förra år sas det. Man lockar runt 1400 betalande till sina hemmamatcher där spelarna på sin höjd får uppleva ett par applåder.

Ikväll klappar vi för Timrå som tagit ännu en seger idag. Ny match på torsdag mot Pantern som den här omgången tog en överraskande seger mot Leksand. Jag såg sista perioden i deras match mot Sundsvall för en vecka sedan och blev inte särskilt imponerad då. Man såg visserligen ut att ha ett tungt lag men till skillnad mot Björklöven som också hade bra fysik upplevdes Pantern som långsamma. Trummar Timrå på mot dem får det med sig tre nya poäng hem från bortaturnen.
Kommentera