1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1701565

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2015-09-30
Knylan: visst känns Dahlén ändå som en blivande sniper? Han tar sig ofta in i målfarligaste lägena. Avsluten är inte sylvassa än med det är en fråga om muskler och teknik o de båda går att öva sig till. Jag hoppas en del på honom?

Wedin var lovande med som ung junior. Jag upplevde honom som fräckare under sina första år i a laget sedan tog han på sig en liten annan roll i laget ifjol. Nu i år verkar han ha hittat mer rätt igen för nu utmanar han motståndarbackarnas mer frekvent och tar sig in i slottet med puck.

Vi har ett par spelare som man kan hoppas att det släpper för ändå...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2015-09-30
söder över: Ja, definitivt. Han gjorde några riktigt sjuka mål i våras för J20, framförallt från slottet. Har ett väldigt snabbt handledsskott. Det kommer lossna för honom, utan tvekan. Bara han känner att han landat i seniorhockeyn, nu försöker han med lite allt möjligt i form av att både vara kreativ och dessutom försöka stå upp fysiskt mellan tekningscirklarna i PP. Om det blir en tydligare rollfördelning kring vem som ska göra vad i just PP så kan det säkert innebära att det kan lossna för honom. Även om han har ett vasst och effektivt skott så kan det ju kanske vara så att han kommer mest till sin rätt som någon form av spelfördelare för han har en potentiell högstanivå i sin spelintelligens som ingen i det här laget kan matcha.

Han är nog minst sagt mån om att få det att lossna själv också för att kunna vara med i racet om JVM.
Kommentera