Brynäs IF

717182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1598707

Sv: Brynäs IF- Färjestad BK 16/11-13
Peja: Häller med till fullo, vad sjutton gjorde Emil Larsson där?
Tycker man skulle försöka göra ett "lånbyte" med Mora. In med Wikstrand och ut med Djoos, Persson eller Löf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF- Färjestad BK 16/11-13
Som jag skrev på Twitter tidigare idag.

Tycker det var helt rätt att sätta Ljunggren och Strid tillsammans i en fjärdelina, dom har spelat några matcher tillsammans tidigare och sista perioden mot modo var det dom som gjorde mål till och med! Däremot skulle man inte satt Emil Larsson i den kedjan, han har inte spelat SHL hockey på en halv säsong och då sätta honom med två juniorer gjorde varken honom eller kedjan rättvist.

Skulle hellre satt Brodin eller Sweatt i den kedjan för att få lite "trygghet" och satt Emil Larsson tillsammans med Enterfeldt och Molin i en tredjelina för att sprida ut rutinen lite grann. Larsson och Molin har även spelat en hel del med varandra i J20 då båda är 93or och känner varandra bra.

Att man också AGERAR och tar in en spelare från allsvenskan tyder också på att man försöker lösa situationen, denna gång var det lite halvdåligt men dom ska ändå ha creed för att dom försöker förändra och förbättre laget i en väldigt prekär situation..

Med så många skador krävs nästan nyförvärv, men samtidigt, ska man plocka in massa halvdana dyra finnar/tjeckier när många av dom skadade beräknas komma tillbaka redan nu i veckan? Slöseri på pengar, nu gav man sina juniorer en chans att visa upp sig, vi är ju ändå Sverige talangfabrik eller hur var det??

Så här i efterhand var det felbalanserat, men man måste ju ändå ge dom chansen, ändå dom som ska bygga vårat lag i framtiden?? Nu har man dock sätt att det inte fungerade och om det inte blir en ljusning på skadefronten till nästa match förväntar jag mig nya lån från Allsvenskan eller korttidskontrakt på någon ledig spelare. 

Alexander Bergström har gjort en bra säsong i succélaget Karlskrona, han är i "rätt" ålder och kan spela både Center och Ytterforward, stor tung spelare med hyvsat skridskoåkning och bra spelsinne. En spelare jag gära lånar in om det går att ösa med KHK. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=2074

Ryan Potuly gjorde en del poäng i AHL ifjol även han i bra ålder (29år) kan spela center och forward, ingen superspelare man gjort en del NHL matcher och hade ifjol ett A i hearsy Bears, inför denna säsong skrev han på för Avangard Omsk men skadade sig på försäsongen och partena komm överrens om att bryta kontraktet. Vet inte hur hans skadeläge ser ut men kan vara en spelare om han är på väg tillbaka, dock behöver vi en spelare omgående inte efter jul så denna är osäker. Nån som vet mer om honom kanske? http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8850

 
Kommentera