Brynäs IF

717295 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1639527

Sv: Brynäs IF - Luleå Hockey 18/11-14

Huge: Jaså?
Hur vet du det?
Motivera gärna varför just NÄSTA match skulle vara avgörande för om vi tagit oss ur svackan.
Har en känsla av att du kommer fortsätta säga samma sak så länge vi vinner, och börjar snacka om tillfällighet så fort vi förlorar igen...

För att sprattla till i en match, det kan alla. Det gjorde vi mot Frölunda. Luleå ska vi bara slå hemma, så enkelt är det. Det gjorde vi. 

"Jaja...
Det var visst nån som innan säsongstart också sa att guldlaget var det sämsta Sundlöv nånsin ställt på isen, vilket visar att man aldrig ska komma med tvärsäkra påståenden om framtiden..."

Det där du hänvisar till var ju dock inte jag så vet inte hur relevant det är i denna diskussion. Anledningen att Tommy inte sparkats är iallafall att tränaren för nästa år redan är klar. Jag gillar egentligen Tommy, men det hade varit motiverat med ett byte under detta nederlag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå Hockey 18/11-14
Bifbiffen: märkligt om anledningen till ATG inte Tommy sparkats är att en ny tränare till nästa säsong är klar. Varför inte sparka ändå? Låter helkonstigt enligt mig och jag tror inte på det för fem öre.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå Hockey 18/11-14
Bifbiffen: "Det där du hänvisar till var ju dock inte jag så vet inte hur relevant det är i denna diskussion."

Det är väl högst relevant såtillvida att den tomte som så tvärsäkert sa att guldlaget var det sämsta Sundlöv nånsin ställt på isen, visar hur dumt det är att komma med tvärsäkra profetior om framtiden.
Ex att TJ försvinner nästa säsong.

Och att du påstår att en ny tränare redan är klar går knappast att ta på allvar.
Dock en smart chansning: är väl inte omöjligt att vi får en ny tränare, de flesta lag brukar byta efter 3-5 år, antingen för att tränaren själv vill uppleva nya vyer eller för att föreningen känner att det är dags att gå vidare.
Oavsett anledning så kan du ju alltid hänvisa till din gissning idag, om det inför nästa säsong visar sig att TJ inte får förlängt eller själv väljer att tacka för sig och gå vidare.
Kommentera