Brynäs IF

717198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1684215

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?
Leksands nya marknadsansvarige verkar mycket vettig. Han är nyanställd och det han ville förändra var att ha en större öppenhet mot fansen. Leksand har många fans (precis som Brynäs) och då är detta viktigt. Han nämner dessutom att det kanske skrivs mer negativt om klubben bland fansen om dom får reda på sakerna, istället för att det blir spekulationer.

Sen nämner han en till intressant sak:
"Det är ju så att vi måste satsa mer på de digitala medierna, det är trots allt 2015 och reklam till en podcast eller en tv-sändning är enklare att sälja än en sargskylt till exempel /.../ Vi har ju smygstartat med en studio som inte ens är en studio utan bara en kamera som vi slagit på och så har vi sålt lite reklam och pratat med sponsorer som vill vara med.

Varför öppnar inte Brynäs ögonen för detta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?
Skrubben: På vilket sätt vill du att Brynäs ska bli mer öppna mot fansen? Jag tycker att Bengtzéns inträde och Sundlövs utträde har inneburit en stor förändring i hur sportchefen kommunicerar. 
Kommentera

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?
Skrubben: Tja, nu när man precis sparkat folk inom föreningen blir väl ursäkten att man inte har råd att anställa en media-ansvarig som har hand om sociala medier och Brynäs ansikte utåt.

Men jag håller med dig, det är rätt bedrövligt.

Redigerad kommentar

Kommentera