Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1684283

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?
Skrubben: På vilket sätt vill du att Brynäs ska bli mer öppna mot fansen? Jag tycker att Bengtzéns inträde och Sundlövs utträde har inneburit en stor förändring i hur sportchefen kommunicerar. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?

Peja:Den enda skillnaden där är väl att Bengtzén skriver sina "brev" till fansen på hemsidan. Det är visserligen väldigt bra, men jag tycker det kan göras mer!

Exempelvis har man inte hört en knyst om hur många säsongskort som är sålda. Varför inte göra någon slags stapel på hemsidan/social medier som visar det? Helt enkelt en större marknadsföring angående säsongskorten. Risken finns faktiskt att folk glömmer bort säsongskort om Brynäs inte kontinuerligt påminner folk om den. Dels på hemsidan men kanske framför allt på sociala medier. Postar dom något på Facebook får 60 000 personer reda på det, vilket är en väldigt stor skara. 

Sedan har inte ett enda videoklipp lagts ut sedan säsongen tog slut. Avstämning med Bengtzén, intervju med nyförvärven, intervju med fystränaren, reportage om försäsongsträningen. Vi som ändå följer Brynäs varje dag kanske det inte spelar någon roll för. Men dom "normalintresserade" glömmer lätt bort Brynäs under "off season". Då kan dessa saker vara bra att lägga upp för att uppehålla intresset även under våren/sommaren. 

Sedan gillar jag Luleås och Leksands live-sändningar, som man har när nyförvärv presenteras. Detta kanske är något som tar väldigt mycket resurser att förbereda, men något som förmodligen skulle uppskattas av väldigt många. 

Ja listan kan göras lång. 

Kommentera