Brynäs IF

717189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1692729

Sv: Svarta mot Vita - Försäsong 2015
Skrubben: Det han skulle gjort annorlunda är att han aldrig skulle gett sundlöv skit när han själv inte satt ihop världens starkaste lag. Jag klandrar honom inte för själva värvningarna. Han har shoppat efter resurser. Men att klaga på sin förgående när han själv inte får ihop ett slagkraftigt lag (tycker jag) är helt fel! Blir bara löjligt och det gynnar inte Brynäs spelarna. Sen har jag sagt det förr och säger det igen. Det är alldeles för många "Om" i dagens trupp, vi blir bra "om" ollas, enterfeldt och sunkan inte går sönder. Vi blir bra "om" Lindblom, brodecki, lööke och nörstebö tar ytterligare ett kliv. Vi blir bra "om" westerholmarna fortsätter där dom slutade. Vi blir bra "om" blomman, olden och kilström kommer upp i normal standard och levererar.. Som ni ser. Alldeles för många OM, vilket absolut inte känns ett dugg tryggt. Dessutom är Vrana, Zanetti och Pudas rena chansningar enligt mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Svarta mot Vita - Försäsong 2015
Pettisbif: Om gäller alla lag.
Kommentera

Sv: Svarta mot Vita - Försäsong 2015
Pettisbif: Jag håller med dig om att dom uttalandena var riktigt onödiga. Ingen person tjänade på det han sa då. Han har väl förmodligen lärt sig en läxa av det, liksom vi alla andra gör ibland.
Kommentera

Sv: Svarta mot Vita - Försäsong 2015
Pettisbif: Alla lag har sådana "om". Om han och han fortsätter leverera, om han och han inte skadar sig, om han och han lyfter sig. Det är liksom idrott.
Kommentera