Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1699948

Sv: Djurgården - Brynäs 24/9-15
Jaha, kära Brynäsare. Det verkar som det kan bli en ganska trevlig säsong i år. Idag vinner vi rättvist och vi lyckas hålla en ledning, bara det är ett styrkebesked. Som tidigare skrivits här inne så är defensiven riktigt bra, Zanetti är fan kung, rörlig och fysisk och spelar enkelt. Plus för Bertil, Salmela och Kilström. Måste också poängtera (det tar emot) att Sunken är en klippa idag. Vad har hänt? Måste vara hans bästa match på 3 år! Framåt är Rödin briljant men ack så ineffektiv idag. Shl:s bästa Kapten!? Tycker dock att det syns att Lindblom inte är lika bra som Sweatt vilket gör hela kedjan några snäpp sämre. Scott får jobba alldeles för mycket i det defensiva men jag hoppas att det vänder. Westerholmarna bäst idag helt klart. Saknar fortfarande Vrana i 5 mot 5-spelet och tycker nog att Ollas ser lite kantig ut. Är han helt frisk? Johnson är ett rent klassförvärv. Påminner om Nokelainen i sin offensiv där han naglar fast backarna och vinner massor med dueller! Var är Porseland? Petad? Efter 2 matcher spelade så var han, i mina ögon, klart sämst bland backarna men bänkar Bulan honom redan? Ett förstapass som inte alls platsar i Shl. Känns som 3 poäng mot HV på lördag är givet, dom har 9(!!!) spelare på skadelistan! Om inte Felix står blir jag ruskigt besviken, killen kan bli något riktigt stort! Älska Brynäs alltid!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Brynäs 24/9-15
pekka85: Angående Lindblom är det bara hoppas han jobbar upp sig. Liten besvikelse hittills, men man måste komma ihåg hans ålder och att det fortfarande finns en viss orutin hos honom.
Kommentera

Sv: Djurgården - Brynäs 24/9-15
pekka85: Porseland spelar på lördag!
Kommentera

Sv: Djurgården - Brynäs 24/9-15
pekka85: Bulan sa på presskonferensen att det redan är bestämt att Porseland spelar på lördag. Min gissning är att det är han och Nörstebö alternerar som 7:e-back dom få matcher alla åtta backar är skadefria.

Bulan sa också att Starky börjar träna på måndag. Alltså står Sandström även på lördag.
Kommentera