Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700469

Publiken
Älskar tre nya poäng! Men skulle vilja diskutera publikläget. Det sänder inga roliga signaler med så mycket tomma platser runtom i arenan. Tur nog så klarar sig laget ändå, men oroväckande i längden.

Min åsikt är följande - fyll ut arenan med ungdomslag som bjuds in gratis. Nu bör man ha en bra uppfattning om hur siffran kommer att bli efter antalet försålda biljetter och hur många som väntas köpa på plats.

Man går inte på hockey bara för att se hockey. Hur bra Brynäs än kommer spela så kommer inte siffrorna att höjas nämnvärt, förrän i slutspelet. Man går på hockey för upplevelsen! Hade premiären (i teorin) haft samma, eller åtminstone i närheten, av samma tryck som i SM-finalen 2012 så hade arenan fortsatt vara full i match efter match, tro mig!

Människor söker sig till gemenskap. Ser du två pubar, en full och en halvfull, så får du till den fulla. Du skiter i vilken som har godast drinkar. Du kanske till och med vet att den andra egentligen har godare. Att vara en del av ett mäktigt publiktryck slår det mesta man kan uppleva i livet.

Sen har vi en förhållandevis stor arena. Kan man skärma av några övre sektioner under grundserien? Tomma stolar är inget option.

Agera BIF!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken
honken21: läs mina tidigare inlägg. Det är dags för FANSEN, dvs såna som dig och mig att agera! Brynäs gör vad de kan med de RESURSER som ges.
Kommentera

Sv: Publiken
honken21: Agera Bif?? Vet du hur många saker dom har infört och hur mycket dom försöker? Nää, nu är det dags för Gävlefolket att agera..
Kommentera

Sv: Publiken
honken21: går*
Kommentera