Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700519

Sv: Publiken
honken21: Fast vänta nu. Det är inte alltid bättre att det sitter gratismänniskor där. Som jag skrev innan så varför ska personerna som kanske lägger ner "halva" månadslönen på ett säsongskort på sittplats på långsida betala när andra får gå in gratis utan motkompensation? Man kommer till en gräns när det inte känns värt det och brytpunkten var nog för 2 år sedan. Det skapar bara avund och ingen gemenskap. Vi bor trots allt i Gävle där snacket går och jante är stor.

Den enda klubben i Sverige som har ett sådant tryck på biljetter är HV71 och även dom har börjat dala på senare år. Det är ohyggligt många företag som har säsongskort där och som gjort att det blivit en hajp med biljetter.
Örebro, Skellefteå och Växjö har haft det pga nyhetens behag. Skellefteå hade 4500 på säsongspremiären...
Karlskrona, Rögle, Malmö har det pga nyhetens behag

Brynäs har funnits längst i högsta serien av samtliga lag i SHL. I mer än 50 år. Gävleborna lever efter jante och att det är någon annans problem och jag är så förbannat trött på det.
"Jaha, BARA 5000 på en lördagsmatch. Brynäs måste göra mer för att locka gävleborna" "Ja men HV71 hade ju X antal spelare borta. Det var därför Brynäs vann" = det som är mitt flöde på sociala medier nu.
Inte att vi totalkrossade HV71 spelmässigt, att VI gjorde dom dåliga. Att VI spelar kanonhockey just nu. Att, tro det eller ej, BRYNÄS som FÖRENING LEVERERAR!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken
Tackar för mig i diskussionen! Hoppas att Brynäs fortsätter jobba med att hitta lösningar och inte beskyller fansen. Så länge tänker jag glädja mig åt det fina spelet på banan.
Kommentera