Brynäs IF

715242 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700540

Sv: Publiken
reven: Uppenbart så behövs något ändras, eller menar du att det är bra som det är och att BIF inte behöver tänka större för dim redan har ändrat en del saker?!

Handlar om att BIF måste hitta nya vägar för att attrahera ny/annan publik.

Så enkelt är det.

Sen kan man ju inte beskylla Brynäs att dom utnyttjar sin sk "event" arenan med överbeläggning.
Men det är en annan diskussion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken
Lindström: Brynäs har provat ALLT för att locka fler till match, utan resultat. Det verkar som att det finns ca 5000 personer som är villiga att se Brynäs live i Gävle. Det är samma 5000 personer som kom till match innan man sänkte biljettpriserna.

Så i och med att man inte fick önskad effekt på biljettsänkningen så tycker jag att man kan göra en höjning igen. De där 5000 kommer ändå.

När det gäller arenan så känns den helt felbyggd. Någon var inne på problemet med hörnen och jag håller med. Jag påtalade detta för dåvarande Klubbdirektör Kent Åke Eriksson att man i första hand borde bygga bort de räta hörnet där scenen finns för sitter man långt ut på långsidan så ser man inte när spelet befinner sig i bortre hörnet på samma sida. Jag lyfte även vikten av att i första hand sälja biljetterna på "spelarbås sidan" för att det är de som oftast visas i TV.

Men enligt KÅE så hade man gjort en marknadsundersökning i bland annat Karlstad och där var det inga problem. Så det skulle bli så toppen...
När det gällde "hörnet" så ville man ha det rakt där på grund av att andra event krävde det. Exempelvis Melodifestivalen. Ja ni hör hur man resonerade. Slutprodukten har vi idag. En hockeyrink byggd 1967 med ett skal från 2005.

Arenan är alltså en relik från de tiderna när Brynäs fortfarande led av brist på insikt.
Man hade en Gavlerink och ett publiksnitt på strax under 5000 på den tiden. Man bygger en arena för dåvarande 8300. Och TRODDE verkligen att man skulle fylla den Arenan i match efter match.

Svaret har vi idag.

Brynäs har runt 5000 personer som kommer och ser Brynäs live.. För dem spelar det ingen roll om man får betala 70-80 spänn mer, de kommer ändå.
Kommentera