Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1701568

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Powerfade: Nja, vilket läge menar du?
Hade vi verkligen så pass många lägen att avgöra i slutet, att bara 1 pinne känns surt?
Innan PP:t hade ju tvärtom LHC ett par jättelägen att avgöra, men Felix räddar oss.
Är isf mest sur över att en normalt puckskicklig Rödin är den som slarvar när han försöker ta in pucken i offensiv zon och sätta upp det PP vi får i slutminuterna.
Där får LHC pucken gratis och kan spela runt och låta tiden rinna iväg.
Vi kan väl säga att jag är både sur och nöjd, mest nöjd.
Framförallt med spelet överlag, att vi inte backar hem och försöker försvara oss mot ett bra motstånd. Ollas ser riktigt bra ut redan nu och Salmela har en bit kvar till normal standard. Vill minnas att han såg likadan ut inledningsvis i FBK förra säsongen, slarvade mkt och såg lite halvloj ut, för att sen komma mer och mer efterhand. Plussar också Linus Ölund, som var mkt nära att måla ett par gånger.
Avslutar med Felix Sandström. Halvtavlan vid 1-0 uppvägs med råge av flera jätteräddningar. Starky får jobba för att hålla jämna steg med Huge-grabben... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Huge: jag menade inget läge under någon sekvens under matchen utan läget att vi hade LHC på gaffeln.

Men för att kommentera lite av spelet...Många misstag gjordes. Bland annat så tillät man LHC att anfalla i våg efter våg när vi varit överkonstruktiva i deas zon vid 3-2 läget. Jag hade hellre sett att man checkat fast pucken i deras zon mer än att ta skott utifrån och sedan låta LHC vända och komma in i vår zon med full fart..

Lite mer grishockey helt enkelt.
Kommentera

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Huge: tycker att vi förlorade miljontals tekningar idag också. Bara Ollas kan lära sig det där så blir han en bra ersättare till Vrana ?
Kommentera