Brynäs IF

713911 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703641

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
vti-peter: Är väl inte konstigt att ni tippades på nedre delen av tabellen med spelartappen och på papperet inte jätteimponerande värvningar, gissar att stämningen här inne var lagomt uppskruvad för 2 månader sedan, säsongen är ung och ni ska nog inte slappna av än. Dock är jag precis som övriga imponerade av den hockey som Brynäs hittills visat upp och ni behöver inte be om ursäkt för tabellplaceringen. Dessutom roligt att ni visar att det går att bryta en nedåtgående spiral. På torsdag hoppas jag att vi kan växla upp och förhoppningsvis ge er en rejäl käftsmäll. Sedan får ni gärna fortsätta vinna mot övriga lag. Tror på en trevlig säsong för er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
ULTIMAVICI: Jag tror att folk underskattar betydelsen av att inte "chansvärva" så himla mycket. Många har chansat med visserligen meriterade nordamerikaner som inte har spelat i Sverige förut, Brynäs värvade bara en spelare (Vrana) som inte spelat i antingen SHL eller Allsvenskan. Det var väldigt smart av Bengtzén att ta in Salmela och Johnson som spetsspelare på sina respektive positioner, verkligen att minimera flopprisken.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
ULTIMAVICI: Tror det blir en tuff drabbning i Ö-vik på Torsdag många räknar med 6 poäng mot Modo och Karlskrona men som sagt det finns inga lätta matcher i SHL! Jag är själaglad över Brynäs spel och inledning på säsongen men samtidigt väldigt ödmjuk för det kan vända fort!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
ULTIMAVICI: Vi var många som ändå slog ner på "expertisen" då man helt bortsett från att vi får tillbaka Ollas och som vi trodde Enterfeldt. Spelare som saknades hela förra säsongen samt att killar som Brodecki, Lööke och Lindblom med normal utvecklingskurva höjer sig i och med ett års ytterligare erfarenhet. Nyförvärv som Nick Johnsson, Bulans stora prägel och Westerholmarnas uppvaknande i slutet av förra säsongen pekade också på att Brynäs är bra. Den sista pusselbiten Annsi Salmela gjorde många av oss övertygade om att expertisen underskattat oss. Detta då de s.k. Experterna utgår från två faktorer:

1. Förra årets resultat.
2. Nyförvärv.

Man tenderar helt att bortse från mera djupgående analyser som innefattar faktorer jag nämner ovan. Undantag fanns. Nån Journalist på GP samt en i Norrbotten plus Renberg/Ross. Aftonbladets analyser inför säsongen innebär stor skämskudde. I synnerhet då Linus Norberg som borde veta bättre än att dras med i drevet och tippa Brynäs som 13:e. Säsongen har bara börjat. Dalar och svackor kommer att komma men en bra start är viktig och banar väg för ett avslappnat spel utan onödiga nervknutar.
Kommentera