Brynäs IF

713900 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703674

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
Huge: "Svartmåla" får stå för dig. Du sätter ju din obligatoriska negativa stämpel på allt jag tycker och skriver, så det tar jag lätt på. Att du biter till som en huggorm om jag tror (obs "tror") det kan bli svårigheter mot både Modo och Karlskrona är ingen överraskning. Hyser man det minsta tvivel om ett Brynäs i med- eller motgång så säger givetvis du ifrån...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
Clarence: ""Svartmåla" får stå för dig. Du sätter ju din obligatoriska negativa stämpel på allt jag tycker och skriver, så det tar jag lätt på."

Haha...
Kanske inte så konstigt att alla sätter en negativ stämpel på allt du skriver, när du alltid skriver negativt och svartmålar, om det finns minsta anledning eller sannolikhet att det ska gå åt helvete.
Ett talande exempel på hur du lyckas formulera en i grunden positiv sak till nåt negativt:

"Fast just de där två är nog de forwards som varit minst lyckade av alla i laget hittills."

Du kunde ju ha skrivit nåt sånt här istället: "De där två har varit lyckade i ett lag där övriga lyckats ännu bättre"

Förutom ovanstående så har du dessutom tokfel i sak.
Att påstå att Blomqvist och Alcén har varit minst lyckade vittnar om väldigt dålig och grund analysförmåga. Poäng och assist är inte allt, som du tycks tro.
Fråga Bulan, som istället framhåller just dessa två och den spelartyp dom representerar som väldigt viktiga, minst lika viktiga som mer tilltänkta poänggörare som Rödin och Scott.
Kommentera