Brynäs IF

717133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1707026

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
ellis: Tror att det mesta av kritiken mot just Porseland beror på att många har blivit besvikna över de egna kanske lite för högt ställda förväntningarna inte har infriats, och att man haft en lite överdrivet optimistisk bild av vad man realistiskt sett borde ha förväntat sig.
Känns lite som att när Andersén försvann så fick Porseland lite av en otacksam roll, där han blev betraktad som lite mer av en ersättare till Porsland än vad som egentligen varit tänkt.
Tycker heller inte att han varit så otroligt dålig som man kan få intrycket av, när man läst spelarkritiken härinne efter varje match. Han är i första hand trots allt en offensiv back som ska bidra med den biten, och där har han varit klart godkänd.
Man kan ju bara jämföra med ex Salmela, som trots sin skicklighet framåt har gjort massor av horribla och onödigt våghalsiga saker som har kunnat straffa sig bakåt och i vissa fall även har gjort det. Skillnaden är att han efter sina misstag inte fått nån som helst kritik, iaf inte nåt som varit i närheten av det Porseland fått utstå efter samma misstag.
Bara för att nyansera debatten en aning....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Huge: Tror att det mesta av kritiken mot just Porseland beror på att många har blivit besvikna över de egna kanske lite för högt ställda förväntningarna inte har infriats, och att man haft en lite överdrivet optimistisk bild av vad man realistiskt sett borde ha förväntat sig."

Jag kan inte påminna mig att det blev några större hyllningar när han blev klar. Reaktionen var väl snarare den motsatta. Man brukar ju ge spelare ett antal matcher innan man gör en bedömning. Porseland tog inte en plats i ett skadefritt lag. Det säger ju lite om att han inte infriat förväntningarna från tränarhåll i alla fall.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Huge: ja Salmela gör lite tok ibland. Men i nästa byte gör han alltid rätt för sig, då gör han något älskvärt.

Om inte spelet funkar för porse så tycker jag att han borde gå mer på kropp, 88kg och 188cm är något som kan stoppa vem som helst. Då blir han nog mer älskad av fansen. Nu slarvar han varje gång och ser inte ut att vilja jobba 110% som bulan kräver. När han är på blålinjen i pp saktar han ner tempot. Han ser helt enkelt seg och loj ut. Men han har ett bra skott, måste skjuta oftare!
Kommentera