Brynäs IF

717118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1707040

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Powerfade: Isf än mindre fog för gnäll på Porseland, om man redan från början inte haft några större förväntningar på honom.
Och ja: man brukar ge spelare ett antal matcher. I ex tvillingarnas fall var det samma snack efter 10 matcher: inte SHL-mässiga. Som tur är har fackfolket nere i båset bättre tålamod och koll än random läktarcoach.
Att Porseland inte tog en plats i nån match när vi varit skadefria säger heller inte speciellt mkt. Dagsform och vad man visat på träning gör att konkurrensen nog varit hård när vi varit skadefria. Lägg till att P kan ha spelat med nån lätt skavank, som dock inte hindrar honon från spel. Det kan ofta räcka för att man inte kliver in till 100% i de situationer där man vet att det kommer att göra ont pga skadan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Huge: Att läsa spelet helt fel och gå bort sig kan inte skyllas på någon skavank såvida han inte irrar runt med en kraftig hjärnskakning.

Du drar hela tiden upp de exempel där tålamodet betalat sig. Tvillingarna och Gunde verkar vara dina galjonsfigurer i det avseendet. Men du som hela tiden efterlyser nyans borde väl i så fall ta med de som INTE blommat ut trots tålamod.
Kommentera