Brynäs IF

716181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1707091

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Powerfade: Huge är ju expert på att måla in sig i hörn, han ville ju inte att TJ skulle få sparken förra säsongen heller...

Och trots att läktarcoacher tycker si eller så, så tar ju faktiskt kunnigt fackfolk ganska ofta beslutet att sparka både spelare och tränare.

Så att tycka att tålamod alltid är rätt väg är väl det största beviset på att man kanske inte är en läktarcoach, men definitivt rejält okunnig och onyanserad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Ove Myling: "Så att tycka att tålamod alltid är rätt väg är väl det största beviset på att man kanske inte är en läktarcoach, men definitivt rejält okunnig och onyanserad."

Och vem härinne har påstått att tålamod alltid är rätt väg då?
Ingen, såvitt jag vet.
Grattis, genom ditt korkade och felaktiga uttalande så bevisade du just nu hur du själv resonerar: okunnigt och onyanserat.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers - Brynäs IF 24/10-15
Ove Myling: "han ville ju inte att TJ skulle få sparken förra säsongen heller..."

Sicket jävla svammel, för att inte säga rent ljug.
Jag ville ge TJ en ordentlig chans att vända på skutan, men om ingen mer bestående förbättring gick att se, så borde man byta ut honom.
Vilket också skedde, även om jag och säkert dom flesta ändå blev lite överraskade att det skedde när vi såg ut att ha fått lite ordning på grejerna.
Sen kom förlusten mot SAIK hemma, och det blev droppen.

Om du nu tittar in här var 3:e vecka typ, och försöker säga nåt klokt, då kan du väl åtminstone bemöda dig om att ta reda på fakta om vad jag sagt och inte sagt.
Att fabricera uttalanden och lägga dom i min mun,känns inte speciellt seriöst.
Kommentera