Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1708759

Sv: Frölunda–Brynäs IF [2015–10–31]
Huge: Varje gång jag är inne på detta forum ser jag massor av härliga kommentarer! Fans som visar känslor och skriver kritiska observationer från Brynäs matcher. DET är precis vad man ska göra på ett hockeyforum, i min mening. Jag blev avstängd efter att jag skrev fan två ggr till "någon" efter att vederbörande skrev att Brynäs förlorade mot ett bättre Örebro, i en match där alla andra såg att så inte var fallet. Fattar inte varför du alltid måste ta på dig rollen som den som motsätter sig allt och alla i alla lägen? Kan du inte bara se det alla andra ser? Det ÄR en bedrövlig bedömning av målet, som kunde inneburit förlust för Brynäs! Blir så trött på din härskarteknik! För övrigt spelades SHL-säsongens bästa match igår (än så länge) och ett av lagen var mitt kära Brynäs. Är så stolt! Hoppas att alla skador läker fort och att Rödin håller sig fräsch efter skitturneringen så kör vi hårt efter uppehållet. Älska Brynäs alltid!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda–Brynäs IF [2015–10–31]
pekka85: "Kan du inte bara se det alla andra ser?"

Jo, det är väl det jag gjort, eller....?
Jag har sett sekvensen och kommit fram till att bedömningen är hård, målet borde ha godkänts.
Sen försökte jag tänka mig in i hur videodomarna har resonerat, när dom nu dömde bort målet. Och jag kom fram till att dom till viss del har på fötterna, till viss del baserat på att man tydligen ska bedöma såna här situationer hårdare fr.o.m den här säsongen. Plus att Johnson faktiskt med sin klubba både trycker till målvakten lite lätt och samtidigt ser ut att låsa målvaktens spade.
Kan tänka mig att det var en del oenighet hos domarna, liksom det var i studion.
Rönnqvist och Sanny hade ju ex två helt olika uppfattningar, vilket visar att det nog inte var så solklart som du och "alla andra" påstår.
Sen kan du ju fråga "alla andra" hos frölundasupportrarna vad dom tycker.
Bara för att visa att ditt "alla andra"-snack inte säger så mkt.

"Blir så trött på din härskarteknik!"

Du verkar ju inte ens veta vad begreppet innebär, annars hade du inte kommit med en så korkad anklagelse.
På vilket sätt har jag försökt trycka ner din eller andras åsikt om videobedömningen genom nån sorts härskarteknik?
Vore intressant att få höra dig utveckla det lite närmare.
Det komiska är ju att det är DU som sysslar med en form av härskarteknik, när du påstår att JAG minsann har fel och att "beviset" skulle vara att "alla andra" också tycker att jag har fel. Utan att ens ha tagit reda på vad alla andra tycker....
Kommentera

Sv: Frölunda–Brynäs IF [2015–10–31]
pekka85:

Det är ingen ide det där pekka85. Lika dödsdömt som utsikterna för en rättvis och konsekvent bedömning från exempelvis diciplinnämnden. Det kommer alltid finns någon som inte tycker som du eller som majoriteten av hobbytyckarna här på forumet. Ibland för att vederbörande faktiskt är av en annan åsikt, ibland på grund av lusten att bara jävlas. Thats life!

Nu ordnade det ju sig ändå och rätt lag vann, så ja släpp det och gå vidare. :)
Kommentera

Sv: Frölunda–Brynäs IF [2015–10–31]
bloggar.expressen.se/sannylindstrom/ Intressant läsning. Oroligt roligt att se brynäsare med på denna lista, man blir stolt som Brynäsare. Sen kan man tycka att rankningen är lite konstig
Kommentera