Brynäs IF

713799 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1720576

Sv: Örebro Hockey - Brynäs IF 16/1-16
Hmm Salmela och Bertilsson får 10 matcher att spela innan slutspelet (om de nu kommer tillbaka precis efter uppehållet i Februari). Hinner Bertilsson komma i storform inför slutspelet? Salmela är jag inte ett dugg orolig för, men Bertilsson? Njaae jag hoppas verkligen att han spelar in sig i laget. Han missade hela försäsongen och har bara spelat 5 matcher sedan Februari förra året(!). Hoppas att han kommer in i matchtempot fort som fasen, för i slutspelet behövs han mer än någonsin. Kan Berra komma tillbaka och Salmela vara skadefri så tror jag att vi kan nå semifinalen! Vi har ett riktigt bra lag i grunden!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro Hockey - Brynäs IF 16/1-16
Chris11: Om vi kommer till slutspel. Vi har två tuffa matcher framöver som jag tror vi nollar i. Det kan mycket väl bli playin och då kan vad som helst hända.
Kommentera

Sv: Örebro Hockey - Brynäs IF 16/1-16
Chris11: Jag tycker Bertilsson alltid har varit otroligt bra på att hålla en hög nivå direkt efter skadeuppehåll. Han spelade knappt en försäsongsmatch i början av denna säsong och missade även inledningen av grundserien. När han sedan kom tillbaka (dif borta) var han riktigt bra, liksom han var i resterande matcher fram tills han skadade sig igen.
Kommentera