Brynäs IF

713798 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1720633

Sv: Örebro Hockey - Brynäs IF 16/1-16
Jag gillar Bulan skarpt!! Men här känns han rätt löjlig... "Olden har inte hållt nivån" Är det så konstigt då?? Han får ju inte ens spela och när han väl får det så blir det max 6-7 min. Dessutom hattas han runt med olika kedjekamrater. Se bara på Brodecki! Där har vi årets stora frågetecken!! Han har spelat i stort sett alla matcher från start, han har enormt mycket mer speltid/match än Olden, han har varit bosatt i den andra PP femman nästan hela säsongen, han har mer än ofta spelat med kvalité spelare, spelare som Johnson, Ollas, Rödin och Scott men har ändå mindre poäng än Sondre. Riktigt dålig bortförklaring av Bulan. Var ärlig och säg sanningen istället. För något måste ha hänt. Annars måste ju Broddan ha någon slags hållhake på Bulan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro Hockey - Brynäs IF 16/1-16
Pettisbif: Bridecki är inte dtaftat och kan således bli kvar i Brynäs väldigt länge. Han har haft en tung säsong hittills men vi vet alla hur hur bra han var förra säsongen.

Att sitta och stirra sig blind på nuet och inte investera i framtiden känns bra dumt. För vi vet ju hur det skulle låta här om man bänkar Brodecki tills han tröttnar och byter klubb och börjar producera.
Kommentera