Brynäs IF

715155 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722908

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
70 Rodrigues: Ja, Sundlöv har själv sagt att han ångrar att man inte red vidare på framgångsvågen och satsade hårdare efter guldet, men vad ska BZ göra åt det nu? Brynäs skulle säkert kunna göra som somliga här inne föreslår, dvs värva flera meriterade spelare, men om konsekvensen blir enorma ekonomiska problem efter säsongen och ett mycket svagare lag nästa säsong så vore det uppenbarligen oansvarigt gjort. Särskilt då de flesta som är tillgängliga nu är det pga vissa orsaker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Peja: Om vi ser det såhär.

Bz visar lite k*k som Rödin sa. Han värvar 1back och 1forward alternativt 2forwards.. vi chansar som vi nästan aldrig gör. Vipps så visar det sej att nyförvärven kommer in med en jäkla positiv energi. Vipps så är vi i final (drömmer lite, jag vet). Vipps så har vi tjänat ikapp pengarna pga ett bra play-off! Meeeeen i Brynäs satsar vi ju redan nu på säsong 16/17. Det är ganska så jäkla solklart efter man ser Bz (icke) agerande och Bulans coaching av laget. Tacka gudarna för att vi tog så mycket poäng i höstas. Annars hade vi legat farligt nära Modo och Karlskrona. Och jag vet inte.. men ett kval med dagens trupp.. NJAAAA! STORT JÄVLA NJAAAAA
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Peja: Så du tycker att vi ska skita i att värva? Tror konsekvenserna blir värre om vi missar slutspel, för den risken är överhängande.
Kommentera