Brynäs IF

715154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722922

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Peja: Vilka allsvenska klubbar med ambitioner släpper sina bästa spelare under pågående säsong? xD
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Pettisbif: De flesta allsvenska klubbarna brottas tyvärr med stora ekonomiska problem och tror inte på uppflyttning, samtidigt som en del av deras spelare har SHL-klausuler. Frölunda har exempelvis fått loss Wikstrand och Lukas Bengtsson från Mora under pågående säsonger.
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Pettisbif: De är tvungna iom att de flesta spelarna i AS har klausuler om att få gå till SHL klubbar. Men jag tror inte att många vågar svika sitt lag för ett "säsongen ut" kontrakt.
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Det mesta har redan sagts, men...

Precis sett reprisen av denna hockeyallsvenska match. Jo, kvalitén låg på den nivån.

Störigt att vi år efter år måste dras med den där backen/dunderklumpen i truppen. Heter han inte Daniel Johansson, Robin Jacobsson eller Christian Djoos så heter han Mathias Porseland. Den sistnämnde överglänser verkligen resten i uselhet; vår sämsta back på 2000-talet månne? Ligger väl bakom sisådär 27 baklängesmål för oss denna säsong. Hade det inte varit för manfallet av backar hade han suttit på läktaren för längesedan i mina ögon.

Sedan är det bara sorgligt att konstatera att två gamla giganter i Sebbe och Ollas sällan syns till numer. För ett par år sedan hade de haft lekstuga i en sådan här match. Helvetes jävla skador som sinnar karriärer...

+ Lukas Carlsson - första pytsen!
+ Petr Vrana - första pytsen!
Kommentera