Brynäs IF

713947 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698295

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tycker Eriksson var seriens smartaste spelare offensivt sett. Hade han jobbat lite hårdare under sin karriär hade han förmodligen varit en stjärna i NHL, men han verkar sakna den där lilla extra gnistan. Men som du är inne kommer han få ett skräddarsydd omgivning och då lär han kunna producera bra med poäng trots att han närmar sig 40.

Är för övrigt helt övertygad om att Bernhardt kommer explodera. Som du säger blev han rätt hårt kritiserad, men gjorde likväl 20 poäng. Grejen med Bernhardt är att han fortfarande bara är 26 år, vilket inte är någon ålder alls för en back.

Säger inte att Indrasis inte kan göra det bra, men han är en av de som jag är mest tveksam till, och mycket av det beror på att ni har så pass många andra veteraner på forwardssidan redan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Jag har svårt att ta seriöst på att Eriksson skulle varit en av ligans absolut bästa spelare. Han producerade massvis med poäng mot bottenlagen men var oftast helt osynlig mot topplagen och värdelös i slutspelet. Indrasis är en snubbe som gjorde 40+ poäng i KHL när han var som bäst, och briljerade i VM så sent som förra säsongen, så han har ju en helt annan nivå i sig än vad Eriksson har visat upp.
Kommentera