Brynäs IF

715570 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702083

Sv: A propósito de nada
Peja: Oväntat att Frölunda släpper Stenberg, jag tycker han var riktigt bra mot Brynäs och en spelare som kan bli hur bra som helst.

Det ger en liten uppvakning i hur man värderar Nordh och vilken roll han ska ha i Brynäs uppställning. Det bästa för Nordh är troligen en utlåning till allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tycker ändå det är ganska stor skillnad på situationerna. Stenberg är ett förstarundeval som antagligen måste spela ganska högt upp för att komma till sin rätt, Nordh är ett tredjerundeval som har egenskaper som egentligen funkar lite längre ner i hierarkin också. Och så är förstås konkurrensen i Frölunda respektive Brynäs ganska annorlunda av den enkla anledningen att Frölunda är ett klart bättre lag än Brynäs.

För Brynäs del är det viktigt att få in hungriga spelare, gärna unga sådana. Och då spelare med en uppsida (som Nordh har) och inte spelare utan spelsinne & teknik som bara kan åka skridskor (utan att nämna namn osv...).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Stenberg kommer ju trots allt spela i SHL, om än i ett förväntat bottenlag. Jag ser gärna Nordh i en 4:e kedja kommande säsong och jag tror att det kommer vara ett krav från Utah om utlåning ska vara aktuell.
Kommentera