Brynäs IF

716167 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702086

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tycker ändå det är ganska stor skillnad på situationerna. Stenberg är ett förstarundeval som antagligen måste spela ganska högt upp för att komma till sin rätt, Nordh är ett tredjerundeval som har egenskaper som egentligen funkar lite längre ner i hierarkin också. Och så är förstås konkurrensen i Frölunda respektive Brynäs ganska annorlunda av den enkla anledningen att Frölunda är ett klart bättre lag än Brynäs.

För Brynäs del är det viktigt att få in hungriga spelare, gärna unga sådana. Och då spelare med en uppsida (som Nordh har) och inte spelare utan spelsinne & teknik som bara kan åka skridskor (utan att nämna namn osv...).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är skillnad, men jag tycker Stenberg är mer komplett än Nordh och kan ta en roll i vilken kedja som helst. Nordh är mer valpig medan Stenberg är en har bevisat sig vara minst en allsvensk toppspelare. Stenberg kommer att ha större chans till en stor roll i Malmö (eller i Brynäs för den delen) än Frölunda men frågan är vilken SHL förening som hade gett Nordh kontrakt om Brynäs inte hade gått upp?

Tärnström var ju t.ex mil före Nordh i utvecklingen och en spelare som troligen hade kunnat göra flera säsonger i klubben. Nordh kommer troligen lämna senast efter nästa säsong.

Jag säger inte att man ska släppa Nordh, men för hans utveckling kanske det bästa vore att starta säsongen i allsvenskan.

Synd att Stenberg inte kom till Brynäs. Brynäs har flera St.Louis kopplingar i stan med Lindstein och Sjödin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Hampus Plato är min (realistiska) drömcenter till fjärdekedjan. Måhända inte lika stor uppsida som Nordh, men definitivt en spelstil vi skulle må bra av och någon som skulle kunna göra sig bofast i laget i många år.
Kommentera