Brynäs IF

716167 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702087

Sv: A propósito de nada
Peja: Hampus Plato är min (realistiska) drömcenter till fjärdekedjan. Måhända inte lika stor uppsida som Nordh, men definitivt en spelstil vi skulle må bra av och någon som skulle kunna göra sig bofast i laget i många år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ja, om nu inte Vesel är jävligt billig med SHL-mått mätt (tveksamt...) så börjar jag också luta åt att man borde försöka hitta en prisvärd center i Hockeyallsvenskan. Hade dock valt Linus Eriksson före Plato, men båda är ju riktigt bra. Anton Ohlsson blir en bra breddspelare som kan backa upp, tror dock man behöver något lite mer färdigt från start. Brynäs fjärdekedja hade trots allt väldigt stora problem i nästan varenda match mot bra allsvenska lag 22/23, och de allsvenska lagen är betydligt sämre än varenda SHL-motståndare.

Samtidigt skulle Vesel kunna vara en briljant lagspelare med istid i boxplay och så vidare. Han verkar funka kanon i gruppen, men det var ju när han var en toppspelare. Vi vet inte om han vill eller hur han skulle funka som en breddspelare, det krävs en annan typ av mentalitet för det.
Kommentera