Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702109

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det är klart man ska. Men att tacka nej till Tärnström för att spränga in Nordh i truppen när Tärnström är bättre just nu och att man vet att Nordh garanterat kommer försvinna efter ett år är fel anser jag. Lånar man ut Nordh tlll en allsvensk förening under hösten där han får mycket speltid kan han ta flera steg i utvecklingen och kommer tillbaka och bidra i Brynäs efter jul. Jag tror det utvecklar honom mer och ger Brynäs mer värde för den korta tid han ska göra i klubben än att han spelar 5-7 min per match i SHL under hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Sen är ju det här med att Tärnström bättre än Nordh ganska subjektivt också.
Tärnström mäktar alltså med 17p på 45 matcher där han fått spela i en offensiv kedja tillsammans med Ölund och Kopacka. Nordh och andra sidan lyckas skrapa ihop 15p på 50 matcher i en defensiv kedja i sällskap med Blomqvist och Kvist.
Och nej, poängen är inte allt, men det säger ändå en del av den potential som Nordh besitter. Oddsen för att Nordh tar större kliv än Tärnström nästa säsong måste ju ändå anses låga.

Den andra halvan av ditt inlägg när det kommer till utlåningar till HA så är jag enig. Inte kanske specifikt Nordh men att signa upp yngre och låna ut dem till HA-klubbar är något som Brynäs borde bli bättre på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Med lite ambitioner så är det nog så att inte heller Nordh ska ha speltid i Brynäs denna säsong utan lånas ut för att få en större roll. Ser inte riktigt han han ska kunna ta SHL-klivet redan i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Eftersom man lägger ut att Brynässpelare som är med i Vm är Indrasis och Cukste. Betyder det att dem har gjort klart med Cukste med då?🤔

Och är det en liten teaser att Benn kommer bli kvar med tanke på videosnutten om Seriekort 🤔
Kommentera