1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481574 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1702997

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Confusius: Som Charlotte sa. Nyss var Skellefteå där och förlorade med 6-2. Frölunda är väldigt bra just nu. Jag väntar med sågen. Fast vill fortfarande ha en målvakt till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Gusse: Nu drog jag ju knappast den slutsatsen efter kvällens match, har haft den åsikten hela förra säsongen och hela den här försäsongen. Tog bara upp det för att det gnälls på fan och hans moster härinne, är det inte domaren så är det kommentatorn eller vaktmästaren, jag förstår att det är folks sätt att hantera det som bubblar inombords, men det kan ju faktiskt vara så att vi har för dåliga spelare. Experterna dömer ut oss inför varje säsong, och supportrarna blir förbannade. Experterna får rätt varje gång och en majoritet av Modo-supportrarna fattar ingenting för vi är ju så jävla mycket bättre!!
Jag hoppas precis som du att det här ordnar sig och att jag får fel, men varningsklockorna ringer starkt.
Kommentera

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Gusse: Frölunda är ett riktigt bra lag dom är puckskickliga och har ett äckligt speed i laget samtidigt som dom har ett bra pp. Såklart gör vi inte än bra match och man ska inte dra några slutsatser efter denna match kom ihåg att det också brukar ta runt 15 omgångar innan laget visar sitt rätta jag,trots allt så ligger vi 10 och vi har två hemma matcher på raken nu.
Kommentera