1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703013

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Gusse: Nu drog jag ju knappast den slutsatsen efter kvällens match, har haft den åsikten hela förra säsongen och hela den här försäsongen. Tog bara upp det för att det gnälls på fan och hans moster härinne, är det inte domaren så är det kommentatorn eller vaktmästaren, jag förstår att det är folks sätt att hantera det som bubblar inombords, men det kan ju faktiskt vara så att vi har för dåliga spelare. Experterna dömer ut oss inför varje säsong, och supportrarna blir förbannade. Experterna får rätt varje gång och en majoritet av Modo-supportrarna fattar ingenting för vi är ju så jävla mycket bättre!!
Jag hoppas precis som du att det här ordnar sig och att jag får fel, men varningsklockorna ringer starkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Confusius: Håller med om att materialet är för dåligt, men samtidigt är ledningen också usel. Det är inte många som förstår vilket försvarsspel Modo spelar eller försöker spela. Vi har spelat bra en match och då fick ett uppgivet HV71 knappt låna pucken, vilket gjorde det enkelt.

Men lösningen är enkel. En spelande tränare! Då vi spara in tre tränarlöner och kan kanske behålla tre inhemska spelare som presterat bra. Som tröst efter dagens match tycker jag att det inte vore mer än rätt att vi supportar fick bestämma vilken spelare som blir tränare/coach.

Vi börjar med det så får vi se om vi behöver en GM eller om materialaren kan ta den rollen. Det är ju tydligen ganska enkelt, titta efter spelare som har NHL-AHL-KHL i sitt cv (gärna i den ordningen).

ähh..
Kommentera

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Confusius:

En del blev irriterade ikväll och det handlade inte om att Modo spelade dåligt, som de gjorde, utan som en del tycker här. Det blev ovanligt geggigt i kommentatorns byxor och han hade mage att smeta krämen på oss modoiter, med ett hånflin.
Kommentera

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Confusius: till skillnad från förra säsongen så har vi ju faktiskt ett bra lag denna säsong och vi kan prestera bättre än detta.Jag hoppas att vi vinner med god marginal mot Rögle och fortsätter spela stabilt som mot Hv71/Färjestad.
Kommentera