1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481619 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703035

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
mr_brasco: Det är fint när våran eminente assisterande tränare gör en klockren analys varför det gick som det gick.
Enligt Allehanda säger han: Gradin "skyllde" på två dåliga träningar".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Sven Tuta:

Jag tycker att betydelsen av de assisterande tränarna överdrivs otroligt mycket. "Han håller armarna i kors", "han stoppar händerna i fickorna", "OJ! Han hade plötsligt en taktiktavla framför en spelare!" (kors i taket) Ja, inte ens det bra är bra.

Allt de assisterande gör verkar vara ett skäl till att spelarna spelar dåligt, men jag hittar ingenting solitt, något övertygande för mig att de är ett problem.

Men lite symboliska saker mot spelarna kanske skulle hjälpa. Huras ställer krav på spelarna och förväntar sig mycket mera av dem. - Ja, vi ville ju ha en tränare med den inställningen. Men. Även det vänds till något negativ av vissa fans. "Huras skyller ifrån sig och tar inte sitt ansvar" Vilket svamelsurium av moment 22-prat.

Huras pratar om att: Spelarna äter som kungar, har omklädningsrum som i NHL, allt är super, de kanske börjar bli bortskämda?

Wennerholm som ofta svamlar själv säger något intressant. Han funderar om inte Brashear skulle platsa i "dagens" Modo? Nä, inte skulle han platsa i dagens Modo, såklart, men det finns en poäng.


Så jag säger. Nästa match så byter man om i de reguljära omklädningsrummen i Fjllräven. De som bortalaget tvingas aceptera. Och i lineupen så finns Brashear. En påminnelse om två hot, och en kindsmäll för att väcka upp. "Vadfan är det som händer?"
Kommentera

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
Sven Tuta:

Vilken tomte. Piff och puff måste bort.
Kommentera