1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481580 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703052

Sv: Frölunda - MoDo, torsdag 8 oktober, 19.00
NuMo: enligt dig så uppfyller de assisterande ingen större funktion. Varför har man då de med i båset? Kan hålla med dig om att det blir lite uppskruvat om deraz roll. MEN, mkt handlar om att sända signaler i gruppen. Om vi har ass tränare som står med händerna i byxfickorna o tuggar tjggummi istället för att hjälpa Huras att leda laget, vad ger det för signaler till gruppen.
Sen kan det väl vara så att Huras vill ha det så här, men då är det märkligt för även under AF tid var det likadant. Jag tycker att det var konstigt att även när det blev power break så prioriterade de att stå med händerna i byxfickorna o tugga tuggummi. Speciellt i 3:e perioden när vi dessutom fick ett PP läge i samband med avbrottet.
Om du vill så kan jag utveckla detta med " signaler" eller " kommunikation i grupp", det är mitt yrkesmässiga vardagliga jobb att föreläsa om bl a detta. Men då blir nog inlägget t o m längre än muppens inlägg i den gula boken.
Något annat som är tänkvärt, har tagita upp av några andra förut. Varför många floppar här och sedan med ny klubb så blir man sitt " vanliga jag"!
När jag läste Allehanda intervjuerna igår kväll som de hade med Gradin och Huras, tänkte jag: Hur mår denna grupp? Det som bl a Huras sade var mkt märkliga uttalanden ( han var väl i och för besviken).
Idag skulle man varit den berömda flugan på väggen vid Modos återsamling.
Ska någon se dagens träning? Vore intressant att höra hur den genomfördes. Detta dels med tanke på gårdagen samt uttalandet från Gradin.
Kommentera