Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1722054

Sv: SHL 2015/2016
Sofos: sen Bör man komma ihåg att vi har borta ytterligare 3 spelare jämfört med förra matchen. Jimmie, Sebbe O och Anton L. plus då Pontus sen före förra matchen. (pesonen räknar jag inte in då han redan varit borta ett tag.)

Självklart bör vi ändå kunna vinna en sån här match. men att vi har borta så många måste bli kännbart även för ett lag som oss.. Sen att det var i princip 4 nya kedjor gör även sitt. Nu urskuldar det ju inte resultatet helt men bör ändå tas i beaktning. och lägg där till att vi har haft en nästan otrolig streak med nästan bara vinster sedan Oktober.. Någon gång kommer det en svacka. så är det.. bara ta nya tag och hoppas att laget steppar upp igen. kan vara en tung träningsperiod inblandad oxå.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
BGJ:

tycker att vi har vart under isen en längre tid. Vi var usla mot MoDo men vann pga av att de tamefan inte kan göra mål. Sen har det fortsatt med samma visa, även om vi vinner enkelt mot Växjö som var väldigt dåliga. Det har vart dålig kvalité i nästan varenda match, från båda lagen, de senaste omgångarna, förutom Linköping som är bra och Qatar som gör en grym tredjeperiod. Uselt passningsspel från vår sida i varenda match förutom mot Växjö.

För mig är det ganska uppenbart att vi är duktigt nedtränade för tillfället, precis som Barbro skriver. En lyx vi kan ta oss då vi och Frölunda är de klart skickligaste lagen som kommer att sluta etta och tvåa. Precis som när Bolt joggar de sista 20 meterna i semifinalen. Även Frölunda är under isen nu, av exakt samma orsak. Även Yohan "the beast" Blake joggade in på semifinalen innan han tog silvermedaljen i OS.