Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1722062

Sv: SHL 2015/2016
BGJ:

tycker att vi har vart under isen en längre tid. Vi var usla mot MoDo men vann pga av att de tamefan inte kan göra mål. Sen har det fortsatt med samma visa, även om vi vinner enkelt mot Växjö som var väldigt dåliga. Det har vart dålig kvalité i nästan varenda match, från båda lagen, de senaste omgångarna, förutom Linköping som är bra och Qatar som gör en grym tredjeperiod. Uselt passningsspel från vår sida i varenda match förutom mot Växjö.

För mig är det ganska uppenbart att vi är duktigt nedtränade för tillfället, precis som Barbro skriver. En lyx vi kan ta oss då vi och Frölunda är de klart skickligaste lagen som kommer att sluta etta och tvåa. Precis som när Bolt joggar de sista 20 meterna i semifinalen. Även Frölunda är under isen nu, av exakt samma orsak. Även Yohan "the beast" Blake joggade in på semifinalen innan han tog silvermedaljen i OS.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: att vi har borta 4 spelare (5 me pesonen) gör givetvis en inverkan. och att man hade 4 helt nya kedjor inverkar oxå. Att vi sen inte varit på hugget på slutet motsäger jag inte. men man kan inte förringa faktorerna jag räknade upp heller.