Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1748796

Sv: SHL 2015/2016
Mer information:

Soppan Jonas Fahlman/VF – Luleå har nu pågått ett par dagar och har utvecklats på ett sätt som är helt oacceptabelt. Jonas Fahlman har förutom alla kommentarer på internet blivit utsatt för mordhot, förtal och misshandel av människor som är övertygade om at Fahlman hittat på att Osten ska ha använt sig av olämpliga uttryck under semifinal 1, i syfte att smutskasta Osten och Luleå hockey.

Detta är helt felaktigt, North Power hade en artikel i ämnet innan Fahlman skrev om det och både North Power och tidningen Norran har varit i kontakt med dem som bevittnat händelsen. Vi vet vilka de är och det är därför inte anonyma vittnen.

northpower.nu/wordpress/sta-upp-for-lulea/

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Däremot Yoda, är jag väldigt nyfiken vart du har fått uppgifterna vart Osten har sagt att han skrek Svinjävla Regel.
Har du läst domstolsrapport?? Känner du någon som vart inblandad eller haft något med fallet att göra?? Visa det gärna för mig...
Jag har iaf sagt vart jag fått uppgifterna ifrån, inte 100% säkra ska erkännas men väldigt säkra iaf, och betydligt mer säkra än lösa rykten skapade i Skellefteå, eller av Fehlman givetvis.

Sv: SHL 2015/2016
Här har vi Jonas Fahlman på publicistklubben.