1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1701243

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2015-09-30
JobbaPuck: Det är väl som det är, inga marginaler alls på vår sida igår. Mot BIK hemma så var de ett hårstrå ifrån att de skulle ha gjort 4-4 med sekunder kvar. Samtidigt så är det ju ett avsevärt bekymmer, att vi kan ha spelövertaget så kraftigt men ändå inte vinna. Det ska inte behövas marginaler i en match som igår.

Jag vill att den tilltänkta förstalinan Wedin-Lindgren-Marklund verkligen börjar producera poäng nu för såhär kan vi inte ha det. Viktiga poäng som försvinner. Vi möter båda nykomlingarna på bortaplan och gör sammanlagt ett mål och tar noll poäng. Ej godkänt.

VI får hoppas på nu att Roger tar det avgörande beslutet att från och med nu är det Adam Ohre som är förstekeeper. Det är liksom inget snack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2015-09-30
Knylan: Sen kan jag bara instämma om Ohre. Vilken kille!! Vem av oss trodde det här inför säsongen, grymt kul att det är en egen produkt med. Visst kanske han släpper mycket returer, men på nåt sätt finns det en trygghet hos backarna att han tar skotten sen behöver bara backarna bara tänka på returerna. Med Mattson känner i allafall jag mig inte säker varje gång det kommer ett skott att han skall ta det och då blir det nog mer ängsligt bland backarna med.
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2015-09-30
Knylan: Vi skulle som sagt behöva en riktig sniper i laget. Vanligtvis brukar det aldrig hjälpa för ett lag att bara ta in en spelare när det går knackigt och sen skall han lösa allting. I Timrås fall anser jag att det är lite annorlunda. Vi har ett bra fungerande spel där vi skapar bra med chanser och är ganska stabila över hela banan, men det går troll i målskyttet helt enkelt. Vi har ingen naturlig målskytt, men visst kan väl någon i laget blomma ut och bli den där Snipern. Det finns dock inget som tyder på det just nu. Nu är ju ekonomin som den är men man kan ju hoppas att Nubben skulle kunna få tag på ett lån över hela säsongen helst, på rätt spelare. Varför inte jobba hårt på att få loss Christoffer Forsberg som vi diskuterade om igår T.ex.
Kommentera