Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700503

Sv: Publiken
reven: Det vet jag mycket väl. Men inte tillräckligt. Jag pratar om att FYLLA arenan. Fulllsatt ger fullsatt igen, som sagt. Och det skulle ha skett i premiären. Nu blir det svårare att sända de signalerna. Pratar inte om att bjuda på biljetter i varje match, utan att sätta agendan de första matcherna. In med ungdomslag och skärma av - det är vägen.

Fantastisk marknadslära du bjuder på, herrn. Konsumenterna måste ta sitt ansvar att köpa tandkrämen, annars dör tandkrämstillverkaren. Du verkar likställa all potentiell publik som lika trogna supportrar. Den inre skaran är för smal i Gävle, Brynäs behöver nå bredare.

Ansvaret ligger hos Brynäs att agera. Som i alla andra fall. Att skylla på konsumenten funkar inte. Precis som GD inte kan skylla på sina läsare. Det är dem de lever på och man måste uppfylla deras behov. Det gör inte Brynäs nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken
honken21: Det är dem de lever på och man måste uppfylla deras behov. Det gör inte Brynäs nu.

Herregud vad är det jag läser.
Brynäs är ett Ishockeylag som spelar rolig, vinnande ishockey nu. Dom bjuder också på genombrott från "egna" produkter.
Det är för fan Ishockey man ska koncentrera sig på när man befinner sig i en ishall. Sen är ju event runtomkring ett pluss. Men hockeyointresserade lär nog inte dyka upp på matcherna vilka kringarrangemang som än ordnas.
Kommentera

Sv: Publiken
honken21: Okej först och främst. Brynäs har försökt med gratisbiljett förr. Det fyllde knappt arenan då och framförallt inte i efterföljande matcher. Hur många miljoner tror du inte Brynäs går back på EN sån match?

Sen kan du inte jämnställa en konsumentprodukt som en tandkräm med en förening. Bara där blir det skevt eftersom du inte har några känslomässiga band till en tandkräm. Du följer inte tandkrämen och du hejar inte på en tandkräm. Tandkrämen är ingen livsstil.
Det är sanning att om det finns fanns supportrar till Brynäs skulle Brynäs inte finnas. Det är alltså upp till supportrarna att stötta Brynäs ekonomiskt. Med supportrar menar jag också slentrian-fansen som kommer någon gång per år.
Eftersom det typ är mest medelålders vita män som går på hockey är också köpkraften enormt stor där Brynäs jobbar långsiktigt med att "få fast" deras barn på flera olika sätt. Att då ens tänka tanken på att sänka biljettpriserna ännu mer blir en total tankevurpa eftersom de hockeyfolket har störst köpkraft, dvs vita medelålders män.

Ett visst ansvar ligger på Brynäs, javisst. Men nu är det faktiskt Brynäs som levererar, inte fansen.
Kommentera

Sv: Publiken
honken21: "Den inre skaran är för smal i Gävle, Brynäs behöver nå bredare."
Gratis biljetter till de som inte brukar gå på hockey/inte kan gå på hockey.

"Ansvaret ligger hos Brynäs att agera."

Se revens lista.

Ge upp nu honken.
Kommentera