Brynäs IF

715259 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700512

Sv: Publiken
honken21: Okej först och främst. Brynäs har försökt med gratisbiljett förr. Det fyllde knappt arenan då och framförallt inte i efterföljande matcher. Hur många miljoner tror du inte Brynäs går back på EN sån match?

Sen kan du inte jämnställa en konsumentprodukt som en tandkräm med en förening. Bara där blir det skevt eftersom du inte har några känslomässiga band till en tandkräm. Du följer inte tandkrämen och du hejar inte på en tandkräm. Tandkrämen är ingen livsstil.
Det är sanning att om det finns fanns supportrar till Brynäs skulle Brynäs inte finnas. Det är alltså upp till supportrarna att stötta Brynäs ekonomiskt. Med supportrar menar jag också slentrian-fansen som kommer någon gång per år.
Eftersom det typ är mest medelålders vita män som går på hockey är också köpkraften enormt stor där Brynäs jobbar långsiktigt med att "få fast" deras barn på flera olika sätt. Att då ens tänka tanken på att sänka biljettpriserna ännu mer blir en total tankevurpa eftersom de hockeyfolket har störst köpkraft, dvs vita medelålders män.

Ett visst ansvar ligger på Brynäs, javisst. Men nu är det faktiskt Brynäs som levererar, inte fansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken
reven: Tror inte det är svårt att skapa fullsatt genom att bjuda in ungdomslag. Visst har man jobbat med gratisbiljetter tidigare, men uppenbarligen inte på rätt sätt. Gå back ska man såklart inte göra. Bättre att någon sitter där gratis, än att stolarna står tomma. Först när alla stolar är fyllda får man som supporter en bekräftelse på att det är här man ska vara. Man känner sig som en vinnare. Tomma stolar - vad gör jag här?

Har själv varit i Skellefteå Kraft Arena. Nästan så man blir avis på SAIK-supportrarna. De har skapat en upplevelse, varje match. Därför återkommer dem.
Kommentera