Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1701589

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Chris11:
Tankar från mig

Starkbaum - Varken bu eller bä
Sandström - Riktigt bra. Hade dock otur ikväll.

Salmela - Började bra mot Malmö men har inte alls kommit upp till sin normala kapacitet ännu. Han kommer nog behöva 5-6 matcher till innan han levererar fullt ut med mer speltid.
Zanetti - Riktigt stabilt backspel. Flipp!!
Porseland - Blandar och ger för mycket. Har ett riktigt bra skott som jag hoppas han kommer visa och använda mer!
Nörstebö - Tycker han gjort det väldigt bra när han fått chansen. Förtjänar mer istid!
Sundqvist - Äntligen Sunkan! Nu känner jag igen dig på isen. Tuff, resolut och ett riktigt krigarspel. Fortsätt såhär och spela enkelt.
Kilström - Se Sunkan..
Bertilsson - Börjat stabilt med tanke på förutsättningarna. Här har vi ett sparkapital. Min personliga favorit på backen!
Pudas - Habilt spel i defensiven. Förväntar mig dock ännu mer i det offensiva spelet.

Rödin - Fem av fem stjärnor. Kommentarer överflödiga!!
Scott - Nää, känner inte igen Scott.. Spelar svårt och ser rätt kantig ut. Har dock varit grym på teka. Men har missat väldigt många frilägen. Stäppa upp!
Lindblom - Har inte alls infriat mina förhoppningar. Ser allmänt loj och seg ut. Tror han passar bättre i en checking line där han får brunka mer.
Johnson - Inledde dom första två matcherna stålande men har mattats av lite dom senaste matcherna. Gör ett enormt jobb över hela banan. Vill dock att han skjuter mer själv.
Vrana - Här har vi ett sparkapital. Grym på teka, enormt fint spelsinne och nyttig lagspelare. PP king. Det enda som fattades innan han gick sönder var nått mål men han kommer vi få stor nytta av.
Ollas - Kommer ständigt till jobbet och gör ett otroligt bra jobb och sliter som ett djur. När Jeppe kommer in i det hela igen blir han landslags mässig.
Westerholmarna - I stort sett bara positivt. Kan bli än mer effektiva och gå på mål oftare. Annars prickfria hittills.
Mannberg - Säsongens
överraskning hittills tillsammans med Zanetti. Sliter som ett djur och kompletterar bröderna ruskigt bra. Snabb som få, avig och enormt duktig i BP.
Brodecki - Adam är en poängproducerande lirare som förtjänar att spela högre upp i kedjorna. Enormt teknisk och läser spelet enormt bra. Kan han bara vässa på sin fysik och sitt skott så kan han gå hur långt som helst. En personlig favorit!!
Blomqvist - Gjorde ett snyggt mål mot Malmö i premiären. Men sen då?? Sliter på bra över hela isen men sen händer inte mycket mer. Behöver ta ett större ansvar i offensiven för att vi ska kunna ha 4 kedjor som kan hota. Har ju ett bra skott men missar på tok för mycket... Får nog svårt att platsa när Sebbe och Petr är tillbaka. Dock är han en bra spelare i BP och rätt bra tekare.
Alcén - Jobbar o Jobbar. Skulle behöva hota lite mer offensivt. Men likt Blomman så är han nyttig i BP spelet och kan även spela lite småfult vilket behövs.
Ölund - Har spelat för lite för att bedömas. Visade ikväll mot LHC att han har mycket hockey i sig. Kan bli mycket bra på sikt.
Lööke - Även Lööke en personlig favorit. Vet faktiskt inte varför han inte får chansen ner. Tyckte mig se att han blivit både starkare och rappare på försäsongen. Är dock väldigt ung fortfarande men jag tror inte Jwns skulle göra bort sig om han bara fick chansen oftare..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Såhär vill jag se laguppställningen mot Rögle.

Starkbaum (Sandström)

Salmela - Pudas
Nörstebö - Bertilsson
Zanetti - Porseland
Kilström - Sundqvist

Rödin - Scott - Brodecki
Johnson - Blomqvist - Ollas
Westerholm - Westerholm - Mannberg
Lindblom - Ölund - Alcén
Kommentera

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 1/10-15
Pettisbif: Fin analys där, håller med om Lööke, han borde få chansen mer.

Sedan tycker jag att Bulan borde flytta upp Johnson i första när Vrana kommer tillbaka. För att få fart på Scott och Johnson framförallt och sedan sätta Lindblom i en brunkarkedja.
Då formerar jag det på det här sättet:

Johnson-Scott-Rödin
Ollas-Vrana-Brodecki
Westerholm-Westerholm-Mannberg
Lindblom-Blomqvist-Alcén
Kommentera